>
7 dagen op 7 naar alle hoeken van het land

Brabo Verhuizingen: flexibele verhuizers in Antwerpen en omstreken

Zoals de naam Brabo Verhuizingen al doet vermoeden, zijn onze verhuizers vooral in Antwerpen actief. Ons team is echter ook in Groot-Antwerpen en de rest van België terug te vinden. Een uitgebreid wagenpark laat ons toe om moeiteloos langere afstanden te overbruggen en uw inboedel vanuit alle hoeken van het land veilig op uw bestemming te brengen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons rekenen om de inboedel van uw woning of bedrijf te verhuizen. U kunt ons inschakelen wanneer het u past; ons team staat 7 dagen op 7 klaar om u uit de nood te helpen. Zelfs op zon- en feestdagen ziet u de volgeladen wagens van Brabo Verhuizingen over onze Belgische wegen razen.

Onze verhuizers in Antwerpen en omstreken nemen niet alleen het transport van uw inboedel voor hun rekening. We demonteren ook uw meubels en steken ze opnieuw in elkaar in uw nieuwe woning of kantoor. Bovendien raken we met onze liften moeiteloos tot aan de 7e verdieping van uw gebouw.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u steeds contact met ons opnemen. Daarvoor vindt u de nodige gegevens op deze website. Aarzel niet om meteen ook een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw verhuizing.

Contacteer ons!
03 500 04 76