>
Een goede dienstverlening voor een efficiënte verhuizing

Uw verhuisservice in Antwerpen voor woning of kantoor

Ook voor bedrijven is Brabo Verhuizingen de ideale verhuisservice in Antwerpen en omstreken. Ons ervaren team kan probleemloos grotere projecten aan en heeft een geschikte methode klaar om belangrijk kantoormateriaal veilig naarzijn bestemming te brengen. Met ons gespecialiseerde materiaal verhuizen we bovendien snel en efficiënt naar de verschillende verdiepingen van uw nagelnieuwe kantoorgebouw.

Brabo Verhuizingen zet hoog in op een goede dienstverlening voor uw bedrijf. Onze service is er immers op gericht om de gang van zaken in uw bedrijf zo weinig mogelijk te verstoren. Onze verhuizers beperken zich bijvoorbeeld niet alleen tot het transport van uw inboedel: we demonteren ook uw meubels op de oude locatie en zetten alles weer in elkaar op de nieuwe. Bovendien kunt u bij onze verhuisservice in Antwerpen ook in het weekend terecht, en dat zonder meerkosten! Brabo Verhuizingen maakt uw nieuwe kantoor volledig gebruiksklaar voor de volgende werkdag.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of voor een gratis offerte. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor uw verhuisproject.

Contacteer ons!
03 500 04 76