>
Brabo Verhuizingen staat u bij met raad en daad

Wat is de kost van verhuizen in Antwerpen?

Een uitstekende service verlenen aan particulieren en bedrijven: dat is ons hoogste doel bij elk project. Daarom kunt u ook in het weekend een beroep doen op ons team en neemt de zaakvoerder persoonlijk de leiding over elke verhuizing. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat ook een scherpe prijs deel uitmaakt van een goede dienstverlening.

Om de precieze kost van het verhuizen in Antwerpen vast te leggen, houdt Brabo Verhuizingen rekening met de grootte van uw project en de werkuren van ons team. Daarom is het altijd een goed idee om een specifieke offerte aan te vragen voor uw project. Zo krijgt u een duidelijk kostenplaatje op maat.Om u toch een idee te geven van de economische prijzen die wij hanteren, vindt u hieronder enkele verhuisformules. Deze prijzen werden berekend voor een project van 3 werkuren ter plaatse:

  • 2 verhuizers + lift + vrachtwagen van 26 m3 = € 274
  • 2 verhuizers + lift + vrachtwagen van 47 m3 = € 299
  • 3 verhuizers + lift + vrachtwagen van 47 m3 = € 340
  • 4 verhuizers + lift + vrachtwagen van 47 m3 = € 380

Voor meer informatie over onze kost van verhuizen in Antwerpen en omstreken kunt u contact opnemen via de gegevens op deze website. Wij stellen graag een offerte voor uw specifieke verhuizing op.

Contacteer ons!
03 500 04 76